Henkilökohtaiset työkalut

Voisiko tuon Lahden museoiden (Lahden kaupunginmuseon) jälkikäteen lisätyn uuden login siistiä pois? Ei varmaankaan mikään muu museo maailmassa mainosta Wikipedia-tyyppisissä julkaisuissa itseään niin estottomasti kaikkien muiden ottamilla ja omistamilla kuvilla. Lahdessa on tapana hieman liioitella: The Business City Orchestra ja Voittaja, jonka jälkeen tyylitaju yleensä palaa Lahti Energian tasoiseksi ja yleiseksi. Kuvia ei pitäisi sotata mainoksiksi, vaan laittaa kokoelmatiedot tiedostoon yleisen käytännön mukaisesti. Tapio (keskustelu) 11. kesäkuuta 2014 kello 21.53 (EEST)

Kaupunginmuseo on ollut yhteistyökumppanina Päijät-Häme-wikin kehitystyössä, joten on luontevaa, että museoiden logo näkyy täällä. Logo on kyllä kooltaan iso, ja on ymmärrettävää että se häiritsee käyttäjiä. Välitän palautteen kuva-arkistolle. Toinen seikka on, että olisi varmasti järkevämpää, että kuvat olisivat täällä omana kokonaisuutenaan, ei artikkelitekstien joukossa. Kiitämme palautteesta, ja mietimme kuvien sijoittelua uudelleen. --Mtaavila (keskustelu) 12. kesäkuuta 2014 kello 10.44 (EEST)

Tarkennus: Museon kuva-arkistosta vastattiin, että museoiden yleinen käytäntö on, että kuvan lähde merkitään kuvaan. Näin on menetelty myös Häme-wikissä. Museo on voittoa tavoittelematon organisaatio, joten kyse ei ole mainonnasta. Kuvat on nyt siirretty albumiksi sivulle Historiallisia kuvia Lahdesta ja artikkeliteksteissä ne näkyvät pienoiskuvina. --Mtaavila (keskustelu) 12. kesäkuuta 2014 kello 12.55 (EEST)