Henkilökohtaiset työkalut
(Ak: Uusi sivu: '''Lahden kaupunginmuseo''' on Lahden kaupungin ylläpitämä museo, joka pitää markkinointinimenään Lahden museoita. Kokonaisuuteen kuulu...)
 
 
(2 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Lahden kaupunginmuseo''' on [[Lahden kaupunki|Lahden kaupungin]] ylläpitämä museo, joka pitää markkinointinimenään [[Lahden museot|Lahden museoita]]. Kokonaisuuteen kuuluvat mm. teknilliset museot, kuten [[Radio- ja tv-museo]] ja [[Hiihtomuseo]] sekä [[Historiallinen museo]].
+
'''Lahden kaupunginmuseo''' on [[Lahden kaupunki|Lahden kaupungin]] ylläpitämä museo, joka pitää markkinointinimenään [[Lahden museot|Lahden museoita]]. Kokonaisuuteen kuuluvat mm. teknilliset museot, kuten [[Radio- ja tv-museo]] ja [[Hiihtomuseo]] sekä [[Historiallinen museo]], [[Julistemuseo]] ja [[Taidemuseo]].
 +
 
 +
==Muuta==
 +
*[[Luettelo Päijät-Hämeen museoista]]
 +
[[Luokka:Museot]]

Nykyinen versio 29. toukokuuta 2014 kello 22.12

Lahden kaupunginmuseo on Lahden kaupungin ylläpitämä museo, joka pitää markkinointinimenään Lahden museoita. Kokonaisuuteen kuuluvat mm. teknilliset museot, kuten Radio- ja tv-museo ja Hiihtomuseo sekä Historiallinen museo, Julistemuseo ja Taidemuseo.

Muuta