Henkilökohtaiset työkalut
(Ak: Uusi sivu: '''Hollolan Pyhän Marian kirkko''' on alunperin Pyhälle Marialle pyhitetty roomalais-katolinen kirkko. Sitä kutsutaan myös Hollolan keskiaikainen kivikirkko|Hollolan keskiaik...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Hollolan Pyhän Marian kirkko''' on alunperin Pyhälle Marialle pyhitetty roomalais-katolinen kirkko. Sitä kutsutaan myös [[Hollolan keskiaikainen kivikirkko|Hollolan keskiaikaiseksi kivikirkoksi]] tai [[Hollolan keskiaikainen kirkko|Hollolan keskiaikaiseksi kirkoksi]]. Luterilaisuudessa ei ole pyhimyksiä.
+
'''Hollolan Pyhän Marian kirkko''' on alunperin Pyhälle Marialle pyhitetty roomalais-katolinen kirkko. Kirkko on [[tiekirkko]] 2014.
 +
 
 +
Sitä kutsutaan myös [[Hollolan keskiaikainen kivikirkko|Hollolan keskiaikaiseksi kivikirkoksi]] tai [[Hollolan keskiaikainen kirkko|Hollolan keskiaikaiseksi kirkoksi]]. Luterilaisuudessa ei ole pyhimyksiä.
  
 
[[luokka:Hollolan kunta]]
 
[[luokka:Hollolan kunta]]
 
[[luokka:Hollolan kirkonkylä]]
 
[[luokka:Hollolan kirkonkylä]]
 
[[luokka:Hollolan kirkonkylän seutu]]
 
[[luokka:Hollolan kirkonkylän seutu]]

Versio 1. kesäkuuta 2014 kello 19.52

Hollolan Pyhän Marian kirkko on alunperin Pyhälle Marialle pyhitetty roomalais-katolinen kirkko. Kirkko on tiekirkko 2014.

Sitä kutsutaan myös Hollolan keskiaikaiseksi kivikirkoksi tai Hollolan keskiaikaiseksi kirkoksi. Luterilaisuudessa ei ole pyhimyksiä.