Henkilökohtaiset työkalut

Miksi on poistettu?

Päijät-Häme-wiki on tarkoitettu paikallisille tai maakunnallisille tapahtumille. Tämä sivu on kuitenkin palautettu, koska liittyy paikallisen yhdistyksen toimintaan. --Wiki-ylläpito (keskustelu) 18. kesäkuuta 2014 kello 10.58 (EEST)

Tätä artikkelia on jo Häme-Wikissäkin lähinnä Päijät-Häme Wikin kokemattoman moderoinnin vuoksi. Häme-Wiksissä on laajempi käsitys siitä, miten ei ole mahdollista pilkkoa artikkelia Hämeen läänissä ja maakunnassa tiukasti kuntarajojen mukaan.

Päijät-Häme Wikin ennakkotapaus tekee mahdottomaksi arvourheilukilpailuista kirjoittamisen, mm. Salpausselän kisoista, koska sielläkin on enemmistö voittajista muualta kuin vuoden 1997 Päijät-Hämeen maakunnasta.

Lisäksi on niin, että Artjärven kunta ja Orimatilan kunta eivät suurinta osaa ajasta ole mitään Päijät-Hämettä olleetkaan, vaan Uudenmaan lääniä.

Tästä moderoinnista tulee niin suuri ongelma ennen kuin saadaan lisää wikikokeneita kirjoittajia, että se pysäyttää koko Päijät-Häme Wikin kehityksen jo ennen tuhanetta artikkelia.

Kukaan ei uskalla kuvata Päijät-Häme Wikiin, kun ei tiedä, päättyykö koko komeus jälleen tähdenlentona kesken 1. syyskuuta 2014. Tapio (keskustelu) 18. kesäkuuta 2014 kello 16.05 (EEST)