Henkilökohtaiset työkalut

Päijät-Häme-wiki on yhteisöllinen ja kaikille avoin maakunnan asukkaiden, yhdistysten ja organisaatioiden yhdessä tuottama paikallistiedon tietopankki. Rekisteröitynyt käyttäjä voi kirjoittaa wikiin uusia artikkeleita, muokata jo olemassa olevia tekstejä sekä lisätä wikiin kuvia ja YouTube-videoita. Käyttäjä sitoutuu siihen, että kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä voi muokata hänen kirjoittamaansa artikkelia. Ainoastaan kertomus- ja muisteluaineisto suojataan aina muokkauksilta. Suojausta voi pyytää ylläpidolta valitsemalla artikkelin suojaa-välilehdeltä "ehdota artikkelin suojausta". Maakunnassa toimivat yhdistykset ja yritykset voivat esitellä toimintaansa wikissä. Wiki-sivustoa ei saa käyttää mainontaan. Yritykset voivat esitellä toimialaansa ja yrityksen historiaa Elinkeinoelämä -aihealueen alla. Mainosmateriaali poistetaan sivuilta. Halutessasi voit tehdä ulkoisen linkin yrityksen kotisivuille.

Wikin tarjoavat käyttöön ja ylläpidosta vastaavat Päijät-Hämeen kirjastot. Ylläpito ei vastaa artikkeleiden sisällöstä, virheellisistä tiedoista tai niiden käytöstä. Ylläpito ei oikolue tekstejä tai korjaa kieliasua. Kirjoittaja sitoutuu noudattamaan Tekijänoikeuslakia. Lisätietoja käyttöehdoista: Päijät-Häme-wiki:Vastuuvapaus

Jos sinulla on valmiita tekstejä, joita toivot siirrettävän wikiin, voit lähettää tekstejä sähköpostitse vuoden 2014 aikana word-tiedostona verkkopalvelusuunnittelijalle (ks. yhteystiedot alla).

Huom. Päijät-Häme-wiki ei toimi Internet Explorer 8 -selaimella. Microsoft lopettaa vanhan Explorer -version tukemisen keväällä 2014. Selain kannattaa päivittää uudempaan versioon tai käyttää muita selaimia.

Päijät-Häme-wiki on rahoitettu Uudenmaan ELY-keskuksen myöntämällä projektirahoituksella 2013-2014. Teknisestä toteutuksesta vastaa hämeenlinnalainen Opiferum.

Päijät-Häme-wikin logo: Anssi Vaalio.

Etusivun kuvitus: Lahti-Region kuvapankki

Lisätietoja projektista, kehittämisideat ja palautteet: verkkopalvelusuunnittelija Merja Taavila, merja.taavila@lahti.fi.