Henkilökohtaiset työkalut

Nastola: Vehkosillantien autiotalo

(24.4.2013, viety wikiin 2014)

Nastolassa Immilään vievän Vehkosillantien varressa on vanha autiotalo, Vehkosillantie 412. Osaatteko kertoa tästä talosta enemmän, esimerkiksi sen, miksi talo autioitui?

Kirjaston vastaus

Valitettavasti emme ole löytäneet tietoa tästä talosta. Asiaa on kysytty myös Nastolan kunnalta.


Tiedätkö lisää tästä aiheesta? Voit jättää viestin allaolevaan kommenttilaatikkoon. Kommentointi ei vaadi kirjautumista.Anonyymi käyttäjä #1

83 months sitten
Pistemäärä 0+-
Hei! Vehkosillantie 412 "autiotalo" on pienikokoinen maatila, jonka omistajat ovat löytäneet elinkeinonsa toisaalta. Tila on kauttaaltaan metsitetty. Myös samalla kohtaa Vehkosillantietä, tien toisella puolella, on asumaton talo. Tämä kuuluu kuitenkin läheiseen hoidettuun maatilaan ja on ollut tarpeen edellisen sukupolven aikana, jolloin tilalla asui useampia perheitä.

Anonyymi käyttäjä #2

82 months sitten
Pistemäärä 0+-
Miksiköhän taloissa on tavarat paikallaan ja pihassa on vanha auto jos tiloilta on muutettu pois..? Onko kellään myöskään tietoa siitä, miksi taloa vastapäätä metsään on kiven päälle laitettu punainen vanha kantotuoli seisomaan tielle päin..?

Anonyymi käyttäjä #3

76 months sitten
Pistemäärä 0+-
Aika monissa autiopaikoissa on jääny kamat niille sijoilleen mihin jäivät kun porukat lähti,tuskimpa moni vanhan perään kaipaa kun uuteen paikkaan ja uuden työn ääreen on menty,sama jos kuolo korjaa harva haluaa vanhaa ja toisilla ei ole edes omaisiakaan
Kommenttisi
Päijät-Häme-wiki toivottaa tervetulleeksi kaikki kommentit. Jos et halua olla anonyymi, rekisteröidy tai kirjaudu sisään. Se on ilmaista.